Ohjelmat esittelyssä

1. Se tavallinen Superviinuri-show:

Juhlan tarjoilu alkaa normaalisti, mutta yksi tarjoilija ei näytä olevan ihan kunnossa. ”Hovimestari! Tuo tarjoilija on juovuksissa”. ”Känni” kasvaa ja kun joku vielä valittaa, osa jo nauraa. Heti lämpimän ruuan jälkeen lyhyt loppushow, jonka teitä huijannut tarjoilija esittää. Yllätys on paljastunut.
Tarinat perustuvat yläpään huumoriin. Jos vieraat ”vievät” navan alle, ”mie vikisen” eli mennään sitten. Sitä saa, mitä tilaa.

Tyyli on omaperäinen: Yleisön hyväntuuliset kommentit antavat persoonallisen leiman esityksestä ihmiseltä ihmiselle. Voivatpa vieraat saada pahastikin ”siipeensä”, mutta kaikkia naurattaa. Jutut saattavat leijailla minne milloinkin ja ”käsikirjoitus” syntyy pitkälti inspiraation hedelmänä. ”Voimakkaasti läsnä”, kuten monet sanovat.

 

2 .”Hulvattomat tarjoilijat

”Tarjottimelle kerätään toope!”

 

Kaikki näyttää tarjoilussa sujuvan hyvin, kunnes nuoren työharjoittelijan Erkin mokailut ja virheet saavat illasta vastaavan vanhemman tarjoilijan Leon polttamaan täysin päreensä.

Näin alkaa todellinen yllärishow! Kaikki on tietenkin tarkkaan suunniteltu, mutta sitähän vieraat eivät tiedä!  Suomen erikoisin ja hurjin tarjoilushow, jossa herja ja huuli lentää kuin pallo tennisottelussa.

Vieraasi tulevat huijatuksi aivan 6-0 ja kukaan tiedä minkä keskelle on joutunut. Eikä tässä vielä kaikki. Kun vieraat luulevat jo nauraneensa vatsansa kipeäksi, illan juoni paljastetaan ja lopuksi nämä esiintyjäammattilaiset tarjoilevat  mahtavan loppushown.

                                       

   Viihteestä vastaavat Superviinuri  Leo Mäkinen  ja Taikuri Erkki Eskola.

 

                                                                    Kuvat: Studio Torkkeli, Tampere                                     

          ”Älä hyvä mies noin kerää.”       

                                               

”Työsopimuksesi on purettu!!”Tarjouspyyntö – klikkaa naamasta