Erilaiset ohjelmat

”Hulvattomat tarjoilijat” tulee myyntiin 1.6.2022 alkaen

”Tarjottimelle kerätään toope!”

 

Se tavallinen Superviinuri-show:

Juhlan tarjoilu alkaa normaalisti, mutta yksi tarjoilija ei näytä olevan ihan kunnossa. ”Hovimestari! Tuo tarjoilija on juovuksissa”. ”Känni” kasvaa ja kun joku vielä valittaa, osa jo nauraa. Heti lämpimän ruuan jälkeen kuullaan aloituslaulu ja seuraatte n. 20 min stand up -show´ta, jonka teitä huijannut tarjoilija esittää. Yllätys on paljastunut.
Tarinat perustuvat yläpään huumoriin. Jos vieraat ”vievät” navan alle, ”mie vikisen” eli mennään sitten. Sitä saa, mitä tilaa.
Tyyli on omaperäinen: Yleisön hyväntuuliset kommentit antavat persoonallisen leiman esityksestä ihmiseltä ihmiselle. Voivatpa vieraat saada pahastikin ”siipeensä”, mutta kaikkia naurattaa. Jutut saattavat leijailla minne milloinkin ja ”käsikirjoitus” syntyy pitkälti inspiraation hedelmänä. ”Voimakkaasti läsnä”, kuten monet sanovat.

Kansainvälinen kierros:

Tämä on kuten ”pitkä putki”, mutta ulkomaalaisilla ”aineilla”. Huijaus on aina erittäin voimakas ja uskottava. Paljastuminen on ratkiriemukas. Loppushow ”juopon rallienglannilla” 5 – 10 min. Mikäli saa sekoittaa suomea (Koskenkorvaa) sekaan, kesto on jopa 20 min. Jos oikein hyvään vauhtiin päästään voi lipsahtaa 20 min pelkkää ”tankeroa”.

 

”Hulvattomat tarjoilijat” tulee myyntiin 1.6.2022 alkaen

          ”Älä hyvä mies noin kerää.”                                                                            Kuvat: Studio Torkkeli, Tampere                                                                                       
”Keneltä puuttuu ruokailuvälineitä?”
”Työsopimuksesi on purettu!!”Tarjouspyyntö – klikkaa naamasta