Miltä maistui

Kirjallista palautetta – ”Miltä maistui”

♠ Eräässä hääjuhlassa 2000-luvun alussa esiintyi erikoinen koomikko morsiamen tilauksesta. Konsepti kuulosti vähintäänkin arveluttavalta, mutta nähtyäni ohjelman päätin ottaa Superviinurin mukaan Haikon elämysohjelmiin ja myytäväksi erilaisille ryhmille. Sen jälkeen hän on keikkaillut Haikossa kymmeniä kertoja. Arvokas miljöö ja toilaileva tarjoilija luovat yllättävän kokonaisuuden, joka toimii ja lopulta naurattaa totisintakin tosikkoa. Superviinurin käytös on korrektia ja kielenkäyttö siistiä, ohjelmaa voi suositella kaikille.

Maija Kullberg
ravintolapäällikkö / juhlapalvelu
Haikon  Kartano
________________________
 
♣ Tervehdys Leo.
Kirjoitan sinulle nyt ensimmäistä kertaa, mutta en varmasti viimeistä. .
Olen joskus kuullut sanottavan, kuten varmasti sinäkin että ”meinasi tulla pissat housuun”. Olen melko varma siitä, että eilen monille tuli ne oikeasti.
Yleisö oli ihmeissään ja onnistuit loistavasti omassa roolissasi. Olit enemmän kuin hyvä! Tänään suorastaan satoi kiitoksia juhlistamme sähköpostitse ja tekstsreilla, kaikki kiittelivät loistavaa osuuttasi ja juhla onnistui muutenkin 100 prosenttisesti.
Sain illan aikana useita palautteita vierailtamme juopuneesta tarjoilijasta, monet valittaneista olivat hyvin tuohtuneita. Vedit roolisi juopuneena loppuun saakka loistavasti. Kun paljastit itsesi ja otit yleisön täysin haltuusi, naurunremakka oli melko mittava.
Kiitos loistavasta esiintymisestäsi!
ps. Jos haluat käyttää tätä referenssinä tai suosituksena, siitä vaan… voin suositella!
— 
Ystävällisin terveisin
Petri Visa
Toimitusjohtaja
________________________
 
♥ Kiitokset aivan loistavasta showsta Tec……..sen tilaisuudessa viime perjantaina !!! Esiintymisesi sai todella paljon kiitosta kaikilta ja suosittelemme ehdottomasti sinua vastaaviin tilaisuuksiin!
 
♦ Moicca! Kiitoksia vielä kerran lauantain loistavasta esityksestä Serenassa! Vatsamakkarat oli naurusta kipeinä ja ehdottomasti suositellaan sua muillekin. 🙂
 
• ”Kiitos viime viikon perjantai-illan vierailustasi yrityksemme 20v juhlissamme. Illan myötä tuli paljon positiivista palautetta ohjelmastasi. Alkuhämmennyksestä toivuttuaan ihmiset olivat haltioissaan. Kiitos sinulle! Toivottavasti matkasi sujui hyvin.”
 
♣ ”Hei Leo! Kiitos eilisestä. Kaikki pitivät jekusta tosi paljon, vielä aamiaisella riitti keskustelua kuinka hyvä olit!” Terveisin (eräs emäntä)
 
♦ ”Olipas hauskat juhlat, kyllä ollaan täällä kovasti tyytyväisiä.Mitäs juhlat olisi ollut ilman hyvää ”henkilökuntaa”.Kyllä ollaan saatu kiitosta ja etenkin hauska viinuri kruunasi illan.”
 
♠ -”Parastunnelmaiset juhlat, jotka tässä juhlatalossa on järjestetty”. ( Mukana oli myös ”naurattajamestari” Aimo Kokkola).Tarjouspyyntö – klikkaa naamasta